Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ακόμα teaser για την έκτη σεζόν του House of Cards

*
To Netflix δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς House of Cards. Σε αυτό δίνεται έμφαση στα εμπόδια που θα βρει μπροστά της η Claire Underwood (Robin Wright), που αναλαμβάνει την προεδρία. Συμπρωταγωνιστούν οι Diane Lane, Greg Kinnear, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και Boris McGiver. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher , Joshua Donen , Dana Brunetti , Eric Roth , Michael Dobbs και Andrew Davies. Δημιουργός της σειράς είναι ο Beau Willimon και υπενθυμίζουμε ότι ο Kevin Spacey δεν ανήκει πλέον στο cast της σειράς, λόγω των γνωστών κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*